SPHINX RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sphinx restaurant. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 19:36 Besteld om 17:34 onze bestelling gedaan. Gebeld na 2.30 wachten en horen dat de bezorger onderweg is, ong 15 min nog. Toevallig de tijd om van restaurant tot bij ons te geraken. Ons gewoon vergeten, niet de eerste keer dat levering te laat is. Jammer
6 jun 2024 om 19:12 Enorm lang gedaan over de bezorging omdat de bezorger blijkbaar verkeerd zat. Meerdere malen excuses gehad maar de honger was ver over. Hopelijk volgende keer beter.
3 jun 2024 om 9:37 Het eten is wel lekker, maar ik vind het echter jammer dat er €3 bezorgkosten in rekening worden gebracht, aangezien het restaurant zich op slechts 2 km afstand bevindt.
1 jun 2024 om 20:39 Pita broodje zwart. Frieten en pizza koud. Te laat geleverd. Zonde van de fooi. 1ste en laatste keer
30 mei 2024 om 21:16 Eten was lekker maar heb het moeten opwarmen geen wonder na ongeveer een uur onderweg geweest te zijn het duurde ook een uur om een broodje pita te maken.
28 mei 2024 om 21:16 Bijna 2 uur moeten wachten op bestelling
26 mei 2024 om 4:18 Eten op zich is heel lekker, ook de koerier is altijd vriendelijk maar ik vindt het heel jammer dat je 3 euro leveringskosten moet betalen wanneer je in Diepenbeek woont. Voor grotere afstanden kan ik dit nog begrijpen maar niet voor amper 2km.
25 mei 2024 om 17:59 Verkeerde pizza geleverd had roma besteld en ik heb met hesp en salami gekregen. Sharma schotel was niet te eten en de koude groenten ruikten en smaakten niet goed . 32 euro in de vuilnisbak gegooid!
21 mei 2024 om 18:31 Lekker en snelle levering
13 mei 2024 om 20:52 Heel lekker! Eten was zelfs nog heet toen het aankwam. Top!